Skidanje Milia sa lica Beograd

Griz oko očiju ili na licu (milie)

About

Griz oko očiju ili na licu (milie)

Griz oko očiju ili na licu (milie) su bele tvrde tačkice koje nastaju tako što keratin koji proizvodi koža, ostane zarobljen ispod površine kože stvarajući malu cistu u obliku belih tačkica (primarne milie) ili nakupine masti i loja (sekundarne milie).

Griz oko ociju | Griz na licu | Milie oko ociju | Milie na licu

Griz (milie) se manifestuju kao promena na koži gde je koža najtanja i najosetljivija. Uzroci nastanka griza oko očiju ili na licu (milie) su: upotreba neadekvatne kozmetike za kožu lica, promene mogu nastati i kao posledica stresa, nakon sunčanih opekotina, dermoabrazija i razna kožna oboljenja , nakon dugotrajne upotrebe kortikosteroida.

U Centru za bradavice i druge promene na koži uklanjanje griza oko očiju ili na licu (milie) vrši se laserom. Laserski zrak se usmerava ka mestu na kom je promena nastala, na tretiranom mestu se oseća toplota prilikom koje isparava sadržaj promene, nakon čega se napravi krastica koja štiti od infekcija.

Naše usluge

Uklanjanje bradavica

Pročitaj više

Uklanjanje fibroma

Pročitaj više

Uklanjanje kondiloma

Pročitaj više

Uklanjanje ksantelazmi

Pročitaj više

Uklanjanje kurjeg oka

Pročitaj više

Uklanjanje hemangioma

Pročitaj više

Uklanjanje milia

Pročitaj više

Uklanjanje griza oko očiju ili na licu (milie)

Ako Vam griz oko očiju ili na licu (milie) estetski smeta i želite da ga uklonite brzo, efikasno i sigurno zakažite konsultacije ili svoj termin za uklanjanje.

About