Skidanje kondiloma kod muškaraca Beograd

Uklanjanje kondiloma kod muškaraca

About

Uklanjanje kondiloma kod muškaraca Beograd

Kondilomi (Condylomata acuminta) ili genitalne bradavice su promene nastale na koži ili sluzokoži genitalija, koje nastaju infekcijom virusa HPV i spadaju u najčešće prenosive bolesti.

Uklanjanje kondiloma | Skidanje kondiloma | Uklanjanje kondiloma Novi Sad | Uklanjanje kondiloma Beograd | Kondilomi kod muskaraca

Kondilomi kod muškaraca manifestuju se kao male roze tačkice ili izrasline koje izgledaju kao bradavice, ili kao crvene, roze i bele fleke u ravni kože na genitalnom predelu koje se ispoljavaju promenom boje tkiva. Mogu biti jedva primetne promene ili se razvijati u obliku venca. Ove promene prenose se polnim putem i oko 2/3 osoba koje imaju kontakt sa zaraženom osobom mogu dobiti virus. Muškarci su u većini slučajeva samo prenosnici. Vreme inkubacije virusa može biti od mesec dana do dve godine, najčešće se promena ispoljava nakon tri meseca od intimnog kontakta sa inficiranom osobom.

Bitno je da se promene uklone čim se pojave prvi simptomi HPV virusa, kako ne bi došlo do nastanka malignih promena.

Uklanjanje kondiloma kod muškaraca Beograd

Uklanjanje kondiloma kod mušlaraca u Beogradu vršimo laserom. Laserski zrak prodire do korena kondiloma, na tretiranom mestu se pravi zaštitna krastica nakon koje ostaje mlada koža koja se revitalizuje.

Koliko je tretmana dovoljno za uklanjanje kondiloma?

Dovoljan je jedan tretman.

Naše usluge

Uklanjanje bradavica

Pročitaj više

Uklanjanje fibroma

Pročitaj više

Uklanjanje kondiloma

Pročitaj više

Uklanjanje ksantelazmi

Pročitaj više

Uklanjanje kurjeg oka

Pročitaj više

Uklanjanje hemangioma

Pročitaj više

Uklanjanje milia

Pročitaj više

Skidanje kondiloma kod muškaraca

Ako Vam kondilomi estetski smetaju i želite da ih uklonite brzo, efikasno i sigurno zakažite konsultacije ili svoj termin za uklanjanje.

About