Uklanjanje kurjeg oka Beograd

Uklanjanje kurjeg oka

About

Uklanjanje kurjeg oka Beograd

Kurje oko je stečena keratodermija koja predstavlja ograničeno zadebljanje kože belo-žućkaste boje sa tvrdom i veoma osetljivom centralnom zonom. Ovo centralno zadebljanje nastaje usled hiperkeratoze, koja se kao trn prostire u dubini epiderma i veoma je bolno.

Uklanjanje kurjeg oka | Skidanje kurjeg oka | Skidanje kurjeg oka Beograd | Uklanjanje kurjeg oka Beograd | Uklanjanje kurjeg oka Novi Sad | Skidanje kurjeg oka Novi Sad | Kurje oko

Kurje oko spada u podvrstu HPV virusa i manifestuje se u dva oblika, tvrdo i meko kurje oko. Ova promena nastaje kao posledica više faktora: urođeni deformiteti stopala, tesna i neudobna obuća izrađena od veštačkih materijala, konstantan pritisak težine na prste usled dugog hodanja ili izlaganje stopala trenju usled trčanja.

Najpodložniji deo stopala gde nastaje ova promena je mali prst, regija između dva susedna prsta i tabani.

U centru za bradavice i druge promene na koži uklanjanje kurjeg oka se vrši laserom. Metoda laserom je efikasna, jer nam omogućava da jednim tretmanom uklonimo kurje oko. Na zahtev klijenta može se koristiti anestetik u obliku kreme. Zakažite konsultacije ili termin za uklanjanje ove promene.

Pogledajte sajt našeg centra posvećem kurjem oku i detaljnije se informišite. Saj možete pogledati ovde.

Naše usluge

Uklanjanje bradavica

Pročitaj više

Uklanjanje fibroma

Pročitaj više

Uklanjanje kondiloma

Pročitaj više

Uklanjanje ksantelazmi

Pročitaj više

Uklanjanje kurjeg oka

Pročitaj više

Uklanjanje hemangioma

Pročitaj više

Uklanjanje milia

Pročitaj više

Uklanjanje kurjeg oka Beograd

Ako Vam kurje oko estetski smeta i želite da ga uklonite brzo, efikasno i sigurno zakažite konsultacije ili svoj termin za uklanjanje.

About